NICO CSANYI

Crossmedia
Designer

Allround vormgever gefocust op UI/UX design en
Front-end Development.

Fulltime job,
mijn passie in bijberoep.

Momenteel ben ik UI/UX Designer bij Delen Private Bank. Maar omdat ik ook creatief bezig ben buiten mijn vaste job, ben ik gestart in bijberoep.

Beschikbaar voor freelance?

Freelance opdrachten neem ik met beide handen aan. Ik kan vanop afstand werken, maar ik zit ook graag eens samen voor een vlotte babbel.

  • Hey Nico! Wij zijn nog opzoek naar iemand die ons even kan helpen tijdens deze drukke periode. Kan jij ons helpen?

  • Natuurlijk kan ik jullie helpen. Geef me een seintje wanneer we eens kunnen afspreken!

Less talk.
Designs

Mijn werk verzameld op één plek. Niet alles, maar een sneak peak - Behance.

Manieren waarop ik je kan helpen.

Kijk eens rond, sommige kunnen interessant zijn om je te helpen jouw bedrijfsdoelen te bereiken of om dat project te starten dat je altijd al wilde doen...

Design (UX/UI)

Een site of een app ontwerpen. Of een bestaand product in een nieuw jasje steken. Hier voel ik mij het meeste in thuis.

Prototyping

Prototypen, beoordelen en verfijnen. Dat is de sleutel. Breng je ontwerpen tot leven voor je gaat coderen om de beste beslissingen te maken

Front-end development

Ik beschik over de nodige kennis van HTML, CSS en javascript. Ook het beheren van CMS-systemen zoals Wordpress en Drupal kan ik aan.

DTP-operator

Het voorbereiden, opmaken en bewerken van documenten voor drukwerk. Met de nodige software breng ik alles tot een goed resultaat.

Grafisch ontwerpen

Van pen en papier tot het digitaliseren. Met Illustrator en Photoshop kunnen we een creatief en origineel eindresultaat bekomen.

Video bewerking

Video's of bewegende illustraties. Dit zijn de nieuwe trends op sociale media. Bewegende beelden trekken nu eenmaal meer aandacht.

Let's stay in touch!

Ontwerpen is een passie geworden die ik door de jaren heen heb leren ontdekken. Ontwerpen is niet kennen of kunnen, maar gewoon doen. Heb je een vraag, zin in een eventuele samenwerking of zin in een kennismakend vlotte babbel. Aarzel dan geen seconde om mij te contacteren!